ورود/ ثبت نام

شنبه تا چهارشنبه 8 تا 16 پنج شنبه 8 تا 12

صــــدای مشـــتری 88845218-98+

برکه آبی

 

فعالیت ها

مجموعه برکه آبی که یکی از چند مجموعه هلدینگ پرآرا بوده و در آن فعالیت هایی از قبیل پرورش گاو شیری, گوزن یا مرال , ماهیان گرمابی و همچنین تولید ورمی کمپوست, پسته , عسل,بون سای , علوفه دامی و… صورت میگیرد.

عسل طبیعی تولیدی این مجموعه با ساکاروز 0.95٪ یکی از بهترین عسل های مورد استفاده با خاصیت درمانی است.

تولیدات برکه آبی

 

پرورش گاو شیری

یکی از فعالیت های این مجموعه گاو هلشتایناست که دارای رنگ سیاه و سفید است و معمولا به دو دسته فریژن هلندی و هلشتاین فریژن تقسیم شده است. در واقع خاستگاه اصلی این گاو هلند است .

رنگ گاو فرژین هلندی سفید و سیاه است و ساق پا و دم آن سفید رنگ است اما گاو هلشتاین فریژن دارای درصد ترکیب متفاوتی است و برخی اوقات حتی ترکیب رنگ سیاه و سفید یا سیاه یکدست می باشد. اما به طور کلی تمامی گاوهای هلشتاین دارای پیشانی سفیدرنگ می باشد. و حتی به رنگ قرمز هم گاو هلشتاین در جهان نیز وجود دارد.

گوزن قرمز (مرال)

پرورش گوزن یکی دیگر از فعالیت های  مجموعه برکه آبی است. گوزن به اعضای خانوادهٔ گوزنان (Cervidae) در راستهٔ جفت‌سمان گفته می‌شود. آن‌ها حدود ۲۷ تا ۲۸ میلیون سال پیش از گاوسانان جدا شدند. اکنون حداقل ۹۰ گونه زنده از آن‌ها در نقاط مختلف دنیا زندگی می‌کنند. جنس نر تمام گونه‌های گوزن به جز گوزن آبی شاخ دارد اما در بیشتر گونه‌ها به جز گوزن شمالی جنس ماده شاخ ندارد. شاخ گوزن‌ها تفاوت مهمی با سایر جانوران شاخ‌دار مثل گاوسانان و کرگدن‌ها دارد. شاخ آن‌ها دائمی نیست , هر سال می‌افتد و به جایش شاخ جدیدی می‌روید. گوزن مشک در واقع به خانواده گوزن‌ها تعلق ندارد و عضو خانواده مستقلی به نام Moschidae است که به گاوسانان کمی نزدیکتر است.

ورمی کمپوست

بکی از تولیدات مجموعه برکه آبی ورمی‌کمپوست  است که حاصل فعالیت بیولوژیک نوعی کرم خاکی با نام علمی Eisenia foetida می‌باشد. این جانور با تغذیه از مواد آلی موجود در طبیعت آن را به کود آلی مغذی تبدیل نموده به گونه‌ای که در حال حاضر این کود به عنوان یکی از غنی‌ترین کودهای آلی بیولوژیک شناخته شده در دنیا می‌باشد. کاربرد ورمی‌کمپوست در خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک تأثیر بسزایی دارد.

این کود اصلاح‌کننده خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی خاک است و علاوه بر وزن مخصوص کم، فاقد هرگونه بو، میکروارگانیسم‌های پاتوژن، باکتری‌های غیر هوازی، قارچ‌ها و علف‌های هرز می‌باشد.

ورمی‌کمپوست علاوه بر قابلیت جذب آب با حجم بالا، شرایط مناسب جهت دانه بندی و قدرت نگه‌داری مواد غذایی مورد نیاز گیاهان را فراهم می‌نماید. ورمی‌کمپوست حاوی عناصر غذایی بسیار غنی به ویژه ازت بوده که به تدریج آن‌ها را در اختیار گیاه قرار می‌دهد (این نکته از نظر حاصل‌خیزی خاک بسیار پراهمیت است).

به‌طور خلاصه ورمی کمپوست نوعی کود سبز است که از مواد زاید آلی به کمک ارگانیسم‌های مفید تهیه می‌شود که دارای عناصر مغذی لازم و کافی برای تولید محصول مناسب و سالم است.

عسل

از سایر تولیدات مجموهخ برکه آبی عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین»)، مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید می‌شود. زنبورها، آن را از تراوش شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گل‌ها) یا تراوش‌های برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری می‌کنند و در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو اندوخته می‌کنند. عسل از کلونی‌های زنبورهای عسل وحشی یا از کندوهای زنبورهای پرورشی گردآوری می‌شود، که به این کار زنبورداری گفته می‌شود.

این معجون طبیعی شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز به‌دست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است. عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.

دستاوردها

به عنوان مجموعه ای که در کشت پسته،زعفران پیشگام بوده است. ارائه دهنده ی اولین گلخانه های مدرن و آبیاری های تحت فشار است. برکه آبی تحقیقات بین اللملی ازجمله گونه های زینتی تهران که به عنوان اولین گونه های تحقیقی در جهان را اراپه داده است. این مجموعه جز اولین وارد کننده های شتر مرغ و تکثیر بونسای است . همچنین در خصوص پرورش کرم خاکی آیزینیا فتیدا و تولید ورمی کمپوست ، تولید و پرورش ماهیان گرمابی ،گاوداری صنعتی شیری ، تولید محصولات زراعی و باغبانی در منطقه پیشوای ورامین است .

 

ماهیان گرمابی

این مجموعه شامل یک استخر دو منظوره جهت ذخیره آب برای مزارع و همچنین پرورش ماهیان گرمابی است.

از ویژگی‌های بارز پرورش ماهی گرمابی پذیرش شرایط گرما توسط این ماهی‌ها است. مهم‌ترین گونه‌های پرورش ماهی گرمابی موجود در کشور عبارت است از:

خصوصیات فیزیکی آب
دما:
برای پرورش ماهی گرمابی دمای بالای ۱۸ درجه سانتیگراد مناسب است و این ماهی‌ها به خوبی تغذیه، رشد و تکثیر می‌شوند. بهترین شرایط رشد آن‌ها بین ۲۸-۲۵ درجه سانتیگراد است در دمای بالای ۳۳ درجه سانتیگراد دچار خفگی می‌شوند و در دمای زیر ۱2 درجه سانتیگراد بیمار و در دمای زیر ۸ درجه سانتیگراد به خواب زمستانی می‌روند.